آموزش تعمیر ماینر

کم مصرف ترین ماینر های بیت کوین کدامند؟

کم مصرف ترین ماینر

 

در این مقاله به کم مصرف ترین ماینر ها می پردازیم اما پیش از آن به یک مقدمه نیاز داریم. در حقیقت باید اذعان کرد که رمزارزها پول های آینده اند. پول شهرهای هوشمندی که با هوش مصنوعی اداره می شوند. شاید این نوع پول ها نیز مقدمه پایان پول کاغذی باشند. همانطور که پول کاغذی به شکل های فلزی قبل از خود خاتمه داد. کسی چه می داند. با این حال با توسعه تکنولوژی دستگاه های ویژه ای برای تولید این شکل از ارزش مالی تولید شده است. به این دستگاه ها ماینر یا ASIC می گوییم. ماینرهای اولیه به خاطر مصرف زیاد برق و گرمای زیاد دردسرهای زیادی درست کرده اند. گذشته از اینکه مراقبت های زیاد و نگهداری مداوم هر کسی را در نهایت خسته می کند. این دستگاه ها در شکل ها و مارک های گوناگون بازار را پر کرده اند. انتخاب یک ماینر مناسب یکی از نگرانی همیشه ماینرها است.

درآمد زایی شما یا نرخ برگشت سرمایه به ویژگی های دستگاه های انتخابی شما باز می گردد.

ماینر کم مصرف

 

کم مصرف ترین ماینرها و فرآیندتولید بیت کوین

فرآیند تولید رمز ارز با کم مصرف ترین ماینرها به این شکل است که فرآیندها با تراکنش های رمزهای دیجیتال و نگارش و ثبت آن ها در گزارش کل فرایند و توزیع استخراج است. این کار به مرکزیت زدایی از شبکه رمز های دیجیتال که در عین حال مزیت بزرگ آن هم هست، کمک می کند. امنیت شبکه که میان همه ماینرها به اشتراک گذاشته شده و همه تراکنش ها در آن مشاهده و رصد پذیرند، با این کار تضمین می شود. فرآورده نهایی این روند، آفرینش و تولید رمز ارز است. این نوعی دموکراسی مالی است.

با وجود ماینرهای قدیمی مشکل اصلی یعنی مصرف برق سرسام آور سر جای خود است. آیا در این میان کم مصرف ترین ماینر ها هم تولید شده اند؟ می توان به این پرسش پاسخ مثبت داد. این ماینرها برای مصارف خانگی تهیه شده اند که در عین قوی بودن، مصرف برق ماینر  کمی نیز دارند و مناسب ماینینگ خانگی هستند. دستکم این دستگاه ها به کم مصرف بودن مشهور شده اند. با هم نگاهی به این کم مصرف ترین ماینر ها می اندازیم :

Antminer L3 Plus

 

Antminer L3 Plus

 

اولین دستگاه ما در مجموعه کم مصرف ترین ماینر ها Antminer L3 Plus نام دارد. شرکت سازنده آن Bitmain است. قدرت پردازشی آن چیزی حدود 504Mh/s یا به زبان فارسی خودمان پنجاه مگاهش بر ثانیه است. هش در اینجا به معنای توان پردازشی دستگاه شما است. یعنی اینکه در ثانیه چقدر می تواند توان محاسباتی داشته باشد. همه این دستگاه ها از الگوریتم برای پردازش و تولید رمز ارز استفاده می کنند. این دستگاه نیز برای استخراج رمز ارز از الگوریتم Scrypt بهره می برد.

 

کم مصرف ترین ماینر ها : دستگاه های ماینر سری S9

دستگاه بعدی ما در در مقاله کم مصرف ترین ماینر ها در واقع یک مجموعه دستگاه اند که دستگاه های ماینر سری S9 معروف اند. این سری ساخته شرکت انت ماینر است. ماینرهای ایرانی در طول سال ها استفاده از این دستگاه ها، آن ها را جزء محبوب ترین دستگاه ها طبقه بندی کرده اند. مصرف پایین برق آن را به ماینر محبوب ماینرهای خانگی تبدیل کرده است. یکی از دلایل این محبوبیت، پایین بودن مصرف آن ها است. همانطور که گفتیم این مجموعه یک سری دستگاه اند که سه تای آنها از بقیه شناخته شده ترند. این سه دستگاه عبارتند از S9i، S9وS9J.

در مشخصات این کم مصرف ترین ماینر ها آمده است که توان پردازشی یا قدرت هش آنها میان 12.5 تا 14.5 در نوسان است. این قدرت پردازشی دستگاه های شرکت انت ماینر، بهینه و اقتصادی به شمار می آید. در کاتالوگ این ماینرها آمده است که مصرف برق شان حدودا بین 1200 تا 1350 وات در رفت و آمد است. در هر صورت فرآورده های شرکت انت ماینر در میان جامعه ماینرها خوش نام اند و به ماینرهای کم مصرف مشهور شده اند.

 

Antminer L3 Plus Plus

دستگاه دیگری که در مقاله کم مصرف ترین ماینر ها معرفی می کنیم به دستگاه Antminer L3 Plus Plus معروف است. این دستگاه را نیز شرکت Bitmain تولید کرده است. قدرت هش آن 596Mh/s یا 596 مگاهش بر ثانیه است. قدرت مصرفی آن 4.77 آمپر است که به زبان وات می توان آن را 1050 وات محاسبه کرد. این دستگاه شرکت Bitmain نیز مانند نمونه ای که قبلا معرفی کردیم از الگوریتم Scrypt برای پردازش اطلاعات و داده ها بهره می برد.

 

مایکرو‌بی ‌تی واتس ‌ماینر ام ۳۰ پلاس پلاس

 

مایکرو‌بی ‌تی واتس ‌ماینر ام ۳۰ پلاس پلاس

دستگاه دیگر مجموعه در مقاله کم مصرف ترین ماینر ها ما برای ماینینگ بیت کوین MicroBT Whatsminer M30S++ نام دارد. به فارسی به آن مایکرو‌بی ‌تی واتس ‌ماینر ام ۳۰ پلاس پلاس می گویند. این دستگاه در سال 2020 میلادی به بازار کریپتوها عرضه شد. به همین زودی هم به رقیب شرکت بیت مین تبدیل شد. اصولا این کمپانی سه ماینر به نام سری ام 30 به بازار وارد کرد. مدل ام 30 اس، مدل ام 30 اس پلاس و مدل ام 30 پلاس پلاس. مدل ام 30 پلاس پلاس از بقیه مدل ها بهتر و نیرومند تر عمل کرده است. در واقع پس از پدیده هاوینگ بیت کوین این دستگاه به خوبی توانست از پس مشکل برآید. قدرت پردازش آن 112 تراهش است و برق مصرفی آن هم تا 3472 وات می رسد. این دستگاه اگر به برق ارزان قیمت وصل شود به شدت سودآور است.

 

پدیده هاوینگ بیت کوین و مهار تورم

در ادامه مقاله کم مصرف ترین ماینر ها باید به پدیده هاوینگ اشاره کنیم پدیده هاوینگ بیت کوین هر 4 سال یک بار رخ می دهد. ساتوشی ناکاموتو سازنده ناشناس بیت کوین این رخداد را در کد شبکه ابداعی خود جای داده است و هدف از آن مهار تورم بیت کوین است. در حقیقت هر 4 سال یک بار و پس از آنکه 210 هزار بلاک چین بیت کوین شکل گرفتند، پاداش ماینرها به نیم تقلیل می یابد.

 

کم مصرف ترین ماینر ها : بیت مین انت ماینر تی 19

دستگاه بعدی ما در لیست کم مصرف ترین ماینر ها باز هم از شرکت بیت مین است :19Bitmain Antminer T. به فارسی بیت مین انت ماینر تی 19 نامیده می شود. این مدل ها در مقایسه با سری 30 از توان کمتری برخوردارند. به همین دلیل هم ارزان ترند. توان پردازشی آن ها 84 تراهش است. در زمینه مصرف برق هم حداکثر 3150 وات برق مصرف می کنند که آن ها را به گزینه های اقتصادی مطلوبی تبدیل کرده است.

 

کنان اوالون ماینر 1246

کنان اوالون ماینر 1246 و کم مصرف ترین ماینر ها

دستگاه ۱۲۴۶Canaan Avalonminer  یا کنان اوالون ماینر 1246 یکی دیگر از دستگاه هایی است که در مجموعه کم مصرف ترین ماینر ها بررسی می کنیم. این ماینر در سال 2021 میلادی وارد بازار شد. هش ریت کنان اوالون 90 تراهش بر ثانیه است. اندازه ها در این ماینر طوری تنظیم شده اند که مناسب مزرعه بیت کوین  ها هم باشند. یکی از مزایای این دستگاه ساختار امنیتی آن است. در برابر هک و ویروس های ماینر مقاوم است.

 

کنان اوالون ماینر 1166 پرو

Pro1166  Canaan AvalonMinerیا کنان اوالون ماینر 1166 پرو دستگاه دیگری است که در مجموعه کم مصرف ترین ماینر ها به شما معرفی می کنیم. در آگوست سال 2020 میلادی به بازار آمد. وزن آن از 12 کیلوگرم تجاوز نمی کند. این دستگاه یک گزینه خوب برای استخراج های کوچک و متوسط است. ساختار آن با الهام از دستگاه های 9 Antminer S الهام گرفته شده است. البته مزایای دیگری نیز به آن افزوده شده است. من جمله توان پردازشی یا هش ریت بیشتر و مصرف انرژی بهینه تر. هش ریت این دستگاه بهینه شده 81 تراهش است. مصرف انرژی آن هم به حدود 3400 وات می رسد. طبق گفته برخی از ماینرهای ایرانی کارکرد این دستگاه رضایت بخش بوده است.

 

مایکروبی تی واتس ماینر ام 31 اس

یکی دیگر از دستگاه ها که در فهرست کم مصرف ترین ماینر ها به آن می پردازیم MicroBT Whatsminer M31S است. به فارسی آن را مایکروبی تی واتس ماینر ام 31 اس می گویند. سازنده آن شرکت مایکروبی تی است و آن را در آوریل سال 2020 میلادی به بازار وارد نموده است. وزن آن از 12 کیلوگرم تجاوز نمی کند. دو فن نیز در آن کار گذاشته اند که وظیفه خنک سازی سخت افزارها را به عهده دارند. توان پردازشی این دستگاه 70 تراهش بر ثانیه است. مصرف برق آن هم 3300 وات برق است. شایان ذک است که این مدل کمترین خرابی را دارد و کمتر نیاز به تعمیر ماینر  به خصوص هزینه های مربوط به تعمیر هشبرد ماینر پیدا خواهید کرد

 

 

 

توصیه های دوستانه برای خرید کم مصرف ترین ماینر ها

خرید یک دستگاه ماینر به دقت زیاد و خرید کم مصرف ترین ماینر ها به دقت زیادتری احتیاج دارد. امروزه هزاران مدل از ماینرها بازار را تسخیر کرده اند. هش و توان برق مصرفی هر کدام نیز با دیگری فرق دارد. شما باید نخست یک فهرست از نیازها و توانمندی های خود تهیه کنید و پس از آن دست به خرید ماینر بزنید. بد نیست پیش از هر خریدی چند پرسش از خود بکنید. :

  • اول اینکه سازنده این دستگاه یک برند معتبر در زمینه ماینر سازی است.
  • دوم اینکه محیط خود را بسنجید و با توجه به جغرافیای خود اقدام به خرید ماینر کنید.
  • سوم اگر شرایط نگهداری ماینر ندارید میتوانید اقدام به استخراج ابری بیت کوین کنید .

به هر حال قرار است که بخشی از سرمایه خود را در راه خرید کم مصرف ترین ماینر ها خرج کنید. بهترین معیار خرید ماینر خودتان هستید. با توجه به بودجه و نیازهای خود و نیز شرایط آب و هوایی به یک ارزیابی برسید. هرگز با غیر متخصصان مشورت نکنید.

عدم تخصص یعنی بر باد رفتن سرمایه. پس بهترین راه تامل، پرسش، جستجو و مشورت با کارشناسان است.

 

1 نظر در “کم مصرف ترین ماینر های بیت کوین کدامند؟

  1. مهدی گفت:

    روزخوش
    لطفا بفرمایید درحال حاضر و با توجه به نزدیک شدن به هاوینگ بعدی ، شما چه ماینرهایی پیشنهاد میکنید از همه لحاظ مناسب باشند و کیفیت و کمیت و آینده خوبی داشته باشند؟
    خارج از بحث قیمتی و هزینه برق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *